Kegelmaster EU er et lille dansk firma beliggende i Odense. Vi er europæisk distributør og forhandler af Kegelmaster, som er den mest effektive bækkenbundstræner på markedet.

Vores mission er at yde den bedste kundeservice overhovedet muligt. Vi mener, at K’et i Kegelmaster står for Kundeservice, og det håber vi også, at vores kunder oplever. Vi gør i hvert fald vores bedste.

Vi er her for at hjælpe kommende og nybagte mødre med at træne bækkenbundsmusklerne korrekt, så de kan nyde deres barsel og deres lille vidunder uden bekymring om inkontinens, manglende følelse i underlivet under sex osv. Det er vores mission.

Du er altid velkommen til at sende os en mail. Vi er et lille firma, så nogle gange har vi travlt med at pakke ordrer, betjene andre kunder eller køre pakker på posthuset, men vi forsøger altid at svare dig så hurtigt som muligt. Af samme årsag er det desværre ikke muligt at ringe til os.

Kontakter du os vil du med stor sandsynlighed tale med Ursula, der er partner i firmaet. Det er hende, der sidder med alt det daglige arbejde.

Med de ord vil vi sige velkommen til på siden. Vi håber, at du finder alle de oplysninger, du har brug for. Vi har gjort et stort stykke arbejde for at lægge al relevant forskning ud på siden.

Med venlig hilsen

Jeppe og Ursula