Vilkår for returnering og fortrydelse

REKLAMATIONSRET:

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Enhver tvist mellem Kegelmaster EU og kunden er underlagt dansk ret. Ønsker du at reklamere, så benyt dig af vores returneringsformular.

Du skal selv betale for returnering af varen. Vi anbefaler, at du benytter Post Danmark, når varen sendes retur, og at du sender den som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, hvilket fjerner enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret til os. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@kegelmaster.dk.

FORTRYDELSESRET:

Ønsker du at returnere vores bækkenbundstræner Kegelmaster kan det kun ske, hvis emballagen er ubrudt. Da der er tale om et produkt, der af hygiejnemæssige årsager ikke kan sælges igen, kan vi ikke returnere købsbeløbet, hvis emballagen er brudt.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået.

Du skal inden 14 dage fra købet meddelelse os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en email til info@kegelmaster.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores returneringsformular og sende den til os via email.

Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen. Vi anbefaler, at du benytter Post Danmark, når varen sendes retur, og at du sender den som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, hvilket fjerner enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret til os. Du bærer risikoen for varens levering. Betalingen kan tilbageholdes indtil der er fremlagt dokumentation for, at varen er returneret. Du må ikke sende varen pr. efterkrav. Produktet skal være omhyggeligt pakket ind og beskyttet for at sikre, at det er i ordentlig stand, der ikke forringer salgsværdien, når vi modtager det retur.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Kegelmaster EU
Hækkehusvej 52
5250 Odense SV
Tlf: 5115 9090
CVR 35085254

Kontakt os

    Navn

    E-mail

    Emne

    Besked

    Vi skal lige være sikre på, at du ikke er en spambot.