Nedsat følelse i underlivet

Bækkenbundsmusklerne er direkte ansvarlige for din orgasme og det, du mærker, under sex. Ved at træne dine bækkenbundsmuskler ved hjælp af Kegelmaster øger du blodcirkulationen til dine muskler og nerveender, samt styrker musklerne, som giver dig en større følelse af friktion og mere nydelse under sex.

En undersøgelse af 301 kvinder over 40 år har påvist, at der er en sammenhæng mellem seksuel ophidselse og stærke bækkenbundsmuskler.

Mange kvinder oplever en nedsat følelse i underlivet efter at have født. Det er ikke ualmindeligt, at sex føles anderledes og skuffende efter at have født, hvilket kan føre til problemer i forholdet. Efter graviditeten og fødslen har kroppen været igennem store forandringer og særligt bækkenbundsmusklerne kan være blevet grad slappe, forstrakte og svage. Svage bækkenbundsmuskler kan ødelægge et ellers tidligere sundt og aktivt sexliv.

Bækkenbundsmusklernes rolle

Er dine bækkenbundsmuskler veltrænede og velfungerende vil din nydelse under sex være tilsvarende stærk. Stærke bækkenbundsmuskler er opskriften på et godt sexliv.

Bækkenbundsmusklerne omgiver skeden samt klitoris og har derfor en afgørende betydning for kvinders seksuelle tilfredshed. Bækkenbundsmusklerne er ikke bare ansvarlige for orgasmesammentrækningerne, men de spiller også ind på blodgennemstrømningen og nervernes funktion i området -. og dermed hele fornemmelsen under sex. Stærke bækkenbundsmuskler giver bedre, længere og flere orgasmer og større nydelse.
> Læs mere om bækkenbundsmusklerne

Knibeøvelser med belastning

Ved at lave knibeøvelser med belastning med Kegelmaster kan du hurtigt får genoptrænet dine bækkenbundsmuskler – og oftest endda få dem langt stærkere end de tidligere har været. Kegelmaster kan gøre en stor forskel for dit sexliv.

Det er dog ikke kun dig, som kvinde, der får noget ud af stærkere bækkenbundsmuskler – er dine muskler stærke nok, kan du få din mand til at komme blot ved at klemme om penis.
> Læs mere om knibeøvelser